Antwerp Clue & Exit Games gaan een partnership aan.

Je vindt ook al onze games op www.exitgamesbelgium.be.

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR MEER INFO

OVER ONS

Wat is het juist?

EEN ESCAPE GAME

Antwerp Clue (sinds oktober ’23 Exit Games Antwerpen) is de eerste escape game in Antwerpen, België.

Je wordt met je team opgesloten in een kamer en hebt 60 minuten de tijd om te ontsnappen.  Overal vind je codes, voorwerpen, sleutels en andere dingen die je zullen helpen de weg naar buiten te vinden.  Wees slim een denk een beetje ‘out of the box’ om puzzels op de juiste manier op te lossen.  Als team is het belangrijk dat jullie samenwerken, communiceren en vooral veel plezier hebben! Het spel is bedoeld voor teams van 2-6 personen en is toegankelijk voor zo wat alle leeftijden vanaf 16 jaar.  Voor kinderen onder 14 jaar, vragen we om minstens één volwassene als begeleider mee het spel te laten spelen.  Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis mee (maar daar ga je niet veel aan hebben).  Onze ervaren game-masters zullen jullie tijdens het spel via het scherm de nodige hints bezorgen indien het te moeilijk wordt.  We hebben momenteel 7 verschillende kamers.

Waar wachten jullie op?  De klok tikt!

Wie kan er allemaal spelen?

Vrienden en families

2-6 hersenen bij elkaar, een kamer op slot, 60 minuten de tijd en verlies die niet uit het oog! Antwerp Clue is een nieuwe & trendy pulse raiser voor groepen, vrienden of  families. Naar de cinema gaan is iets van vorige eeuw. Kom naar Antwerp Clue!

Team Builders

Antwerp Clue brengt teambuilding naar een ander niveau.  Zijn jullie op zoek naar 60 minuten hechte teambuilding vol met creatieve uitdagingen en raadsels? Dit spel is ideaal voor ontspanning op bedrijfsniveau. Het kan in combinatie met onze vergaderzaal en catering.

Studenten en scholen

Op school moet je je focussen. Na school wil je ontspannen. Bij ons ervaar je beide!  Kom en beleef een leuke tijd bij Antwerp Clue!

Gamers en Geeks

Houd je van een uitdaging en is puzzelen helemaal jouw ding? Misschien ben je al een pro met online escape games?  Kom je vaardigheden offline testen! Antwerp Clue zorgt wel voor de nodige uitdagingen.

Beoordelingen

 • “Super amazing experience !”
  5 of 5 stars Reviewed November 20

  339francinec
 • “Fantastic fun with friends!”
  5 of 5 stars Reviewed December 14

  j_m98
 • “Amazing!”
  5 of 5 stars Reviewed February 28

  Zakaria H
 • “Place where something happens”
  5 of 5 stars Reviewed April 27

  karpulax
 • “What a fantastic experience!”
  5 of 5 stars Reviewed September 26

  PieterVerheyen
 • “Zalig”
  5 of 5 stars Reviewed May 10

  roadtripcricket
 • “Super goed in elkaar gestoken”
  5 of 5 stars Reviewed March 4

  Cindy H

FAQS

KAN IK MIJN RESERVATIE ANNULEREN?

Je kan tot 72 uur voor het spel je reservatie nog annuleren.  (Eén week op voorhand indien je meerdere kamers hebt geboekt) Nadien wordt het spel aangerekend.  Een terugbetaling gebeurt door middel van een waardebon die een jaar geldig is.  Cash geld terugkrijgen is niet mogelijk.  Door online te reserveren of bij het ontvangen van een reservatiebevestiging via email, gaat u ook automatisch akkoord met onze annulatievoorwaarden en die zijn bindend.  Indien u een factuur nodig heeft, gelieve deze OP VOORHAND aan te vragen.  Nadien worden er geen facturen meer opgemaakt. 

IN WELKE TALEN KAN HET ALLEMAAL?

Onze spellen zijn vrij internationaal.  Voor het grootste deel van het spel is taal niet echt nodig.  Je gaat meer onderling moeten communiceren.

WAT ALS WE ER NIET UIT GERAKEN?

Communicatie, samenwerking en logisch nadenken is meestal de snelste weg naar buiten.  De Game Master zal je op het juiste moment een gepaste aanwijzing sturen via het scherm in de kamer indien je toch vastzit.

IS HET ENG?

Maar neen, helemaal niet!  Het is geen spookhuis, het is een spel!  Er is ook een Noodknop voorzien naast de deur, dus je kan ten aller tijde naar buiten indien gewenst.  (NVDR: De noodknop wordt zelden gebruikt!)

MOGEN WE VALSSPELEN?

Je doet uiteindelijk wat je wil, maar je komt met een team.  Indien JIJ kiest om vals te spelen, verknoei je het voor de rest van je team, die het spel wél eerlijk willen spelen.  Je hebt er véél meer aan qua voldoening om het spel op de juiste manier te spelen dan slotjes te kraken, kisten open te breken of wat dan ook.  Meestal maak je het spel zelfs moeilijker omdat alle logica dan verdwijnt.  Met andere woorden, indien je wil valsspelen: blijf thuis!

HOE LANG OP VOORHAND MOETEN WE AANBELLEN?

Gelieve een 5-10 tal minuten op voorhand aan te bellen, NIET EERDER.  Zo heb je tijd om even naar het toilet te gaan, je spullen op te bergen in de voorziene lockers.  Indien jullie te laat zijn,  kunnen wij ons genoodzaakt zijn jullie tijd in te korten.  In het slechtste geval, laat ons iets weten.  INDIEN ONDER INVLOED VAN DRANK EN/OF DRUGS WORDT U DE TOEGANG GEWEIGERD!

BOEK ONZE GAMES

THE MURDER CASE

Een privé detective werd onlangs dood aangetroffen in zijn kantoor. Volgens de politie was moord de doodsoorzaak, dus zijn kantoor is nog steeds verzegeld. Je krijgt samen met je team slechts één uur de tijd om in het kantoor op zoek te gaan naar bewijsmateriaal en aanwijzingen om zo te achterhalen wie hem vermoordde. Deze info heb je nodig om je een weg naar buiten te banen.
Moeilijkheid: 8/10 2-6 Spelers

RESERVEER DEZE KAMER!

THE TAKEN ROOM

Je bevindt je in een eenvoudige, maar toch speels ingerichte kinderkamer. Hier vind je alles wat je verwacht te vinden, behalve de kinderen! Iemand moet ze meegenomen hebben. Samen met je team zal je achterhalen wat er precies gebeurde om zo tijdig uit deze escape room te ontsnappen. Succes!
Moeilijkheid: 7/10 2-6 Spelers

RESERVEER DEZE KAMER!

THE UNDERGROUND LAB

Het geheime laboratorium ‘The Lab of Dr. Lev Pasted’ is de favoriete speelruimte van de mysterieuze Roemeense genetica bioloog Dr. Lev. Deze vreemde dokter experimenteert met een geheimzinnig elixir. Zowel de formule en de dokter zijn verdwenen. Sommigen zeggen dat er nog steeds geheime stalen in zijn laboratorium liggen. Kan jij het geheim ontrafelen?
Moeilijkheid: 7/10 2-6 Spelers

RESERVEER DEZE KAMER!

DIAMONDS OF ANTWERP

Deze kamer is gebaseerd op de diamantroof te Zaventem in 2013. De dieven die inmiddels gearresteerd zijn, weigeren nog steeds te vertellen waar de diamanten zich bevinden. Deze kamer is de laatste plaats waar nog aanwijzingen te vinden zijn. Maak je snel uit de voeten voordat de dieven komen om de laatste bewijzen te vernietigen.
Moeilijkheid: 8/10 2-6 Spelers

RESERVEER DEZE KAMER!

COLD WAR I & II

De VS en de Sovjet-Unie zijn gezworen vijanden en staan op het punt met elkaar in oorlog te gaan. Het is jullie missie om de oorlog tegen te houden. Jij moet met jouw team op zoek gaan naar de achtergelaten bewijsstukken van de spionnen die in de bunker verbleven. Je speelt hier in twee teams tegen elkaar in twee identieke kamers. Je hebt 60 minuten de tijd om de wereld te redden. Succes!
Moeilijkheid: 7,5/10   6-14 Spelers

RESERVEER DEZE KAMER!

THE CSI ROOM

In deze kamer worden jullie de forensische onderzoekers! Jullie moeten het gevonden bewijsmateriaal analyseren en op zoek gaan naar de dader. Zorg dat je zijn adres kan doorgeven aan de Politie binnen de 60 minuten of wie weet wat er met je gebeurt…
Moeilijkheid: 9/10  2-8 Spelers

 RESERVEER DEZE KAMER!

THE BANK JOB

Jij en je team gaan deze bank beroven! Jullie moeten binnen de 60 minuten de goudstaven uit de kluis bemachtigen!
Moeilijkheid: 9,5/10   4-8 Spelers

RESERVEER DEZE KAMER!

PRIJZEN PER GAME

Wij hebben een prijs afhankelijk van het aantal spelers. Dus met hoe meer je komt, hoe minder je betaalt!  De prijs is BTW inbegrepen en geeft je recht op 60 minuten spelplezier. Indien er uitzonderlijk een extra persoon wil meespelen, wordt er een supplement aangerekend van €22,50.  
2 SPELERS

€40

/ SPELER

3 SPELERS

€30

/ SPELER


4 SPELERS

€25

/ SPELER

5 SPELERS

€25

/ SPELER

6 of meer SPELERS

€22,50

/ SPELER

RESERVEREN & SELECTEER DATUM

CONTACT

Tel.: +32 489 30 31 49

Email: escape@exitgamesbelgium.be

Antwerp Clue werd sinds oktober ’23 een onderdeel van Exit Games.

Web: https://www.exitgamesbelgium.be

Adres: Godefriduskaai 28, 2000 Antwerp, Belgium
(Recht tegenover het MAS)


   

  VRIENDEN & PARTNERS

  Krav Maga Antwerpen